Nieuws

Waar en hoe laat wordt El Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt El Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona uitgezonden?

20 april - 10:05 Laatste update: 21 april - 11:40

Het is weer tijd voor El Clásico, een van de meest beladen wedstrijden in het wereldvoetbal. Real Madrid en FC Barcelona staan tegenover elkaar in het legendarische Santiago Bernabéu in Madrid. Deze confrontatie is niet alleen een strijd tussen de twee grootste clubs van Spanje, maar vaak ook een beslissend duel in de strijd om het kampioenschap. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Real Madrid, de koploper van La Liga, heeft momenteel een comfortabele voorsprong van acht punten op hun eeuwige rivalen. De Koninklijke heeft recent indrukwekkend Manchester City uitgeschakeld in de Champions League, wat hun zelfvertrouwen ongetwijfeld een boost zal geven. Barcelona daarentegen is nog steeds aan het herstellen van hun uitschakeling door Paris Saint-Germain, wat de druk op deze wedstrijd alleen maar vergroot. Een overwinning in Madrid zou een perfect antwoord zijn op hun Europese teleurstelling en kan de titelrace weer spannend maken.

El Clásico live op tv kijken

El Clásico begint op zaterdag om 21:00 uur en is live te volgen bij Ziggo Sport Select. Zet het in je agenda, want dit wil je niet missen. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.