Nieuws

Hadj Moussa afwezig tegen NEC: dit is waarom de toekomstig Feyenoorder ontbreekt

Hadj Moussa afwezig tegen NEC: dit is waarom de toekomstig Feyenoorder ontbreekt

7 april - 11:40
1

Vitesse neemt het zondagmiddag op tegen NEC. Toekomstig Feyenoord-aanwinst Anis Hadj Moussa is zijn basisplaats echter kwijtgeraakt en VoetbalNieuws vertelt je waarom de aanvaller er niet bij is tegen de Nijmegenaren.

Feyenoord maakte midweeks de transfer van Hadj Moussa wereldkundig. De aanvaller speelt pas sinds kort bij Vitesse, maar aan de bal is zijn niveau opvallend hoog. De creatieveling maakte dusdanig veel indruk dat de Rotterdammers de concurrentie te snel af waren en de aanvaller vast legden.

Waarom is Hadj Moussa afwezig tegen NEC?

Trainer Edward Sturing geeft aan dat de aanvaller ziek is. "En hij zit ook nog in de Ramadan", vertelt de trainer van Vitesse bij ESPN. Toch is dat volgens hem ook niet het enige probleem. "Er komt ook nog bij dat Hadj Moussa erg druk is geweest met zijn transfer naar Feyenoord. Ik heb nu spelers nodig die volledig bij Vitesse zitten. Aan de bal is het een geweldige speler, maar zonder bal heb ik nog problemen met hem."

Sturing geeft aan klaar te zijn met het gedrag van de aanvaller. "Hij doet te weinig voor het team op dit moment. Dat weet hij, want ik heb hem erop aangesproken. Hij is ook nog eens een paar keer te laat gekomen en dat stoort mij ook. Ik wil gewoon dat iedereen bij de les is nu. Ik kan dat nu niet gebruiken en ik ga ook weer met hem zitten. Maar op dit moment ben ik niet blij met hem."