Nieuws

Ajax maakt opstelling bekend voor oefenduel: Ihattaren en Ünüvar in de basis

Ajax maakt opstelling bekend voor oefenduel: Ihattaren en Ünüvar in de basis

02-07-2022 12:11 Laatste update: 12:45
1

Ajax heeft de opstelling voor het oefenduel met SC Paderborn bekendgemaakt. De Ajacieden treden zaterdagmiddag om 13.00 uur aan met een jeugdig elftal, waarin Mohamed Ihattaren en Naci Ünüvar de absolute vedettes zijn.

Ajax speelt zaterdag zijn tweede oefenduel in De Lutte. Afgelopen dinsdag wonnen de Amsterdammers met 3-0 van SV Meppen. Christian Rasmussen en Sontje Hansen (2) tekenden voor de doelpunten in deze wedstrijd. De klasse van Ihattaren en Ünüvar was ook duidelijk te zien. Zij strooiden met prachtige passes en krijgen zaterdagmiddag opnieuw de kans om trainer Alfred Schreuder te overtuigen.

De nieuwe hoofdtrainer van Ajax heeft in vergelijking met de vriendschappelijke wedstrijd tegen Meppen een aantal wijzigingen doorgevoerd in zijn basisopstelling. Zo start Jay Gorter onder de lat. De verdediging en het middenveld blijven ongewijzigd. In de aanvalslinie krijg het jonge talent Jaydon Banel de kans om zich te bewijzen. Dit gaat ten koste van doelpuntenmaker Hansen. Het oefenduel van Ajax is om 13.00 uur live te volgen via Ziggo Sport.