Transfernieuws

'Juventus toont vergaande interesse in Koopmeiners, onderhandelingen over salaris'

'Juventus toont vergaande interesse in Koopmeiners, onderhandelingen over salaris'

24 maart - 10:43

De interesse van Juventus in Teun Koopmeiners lijkt een nieuwe vorm aan te hebben genomen. Volgens berichtgeving van TuttoMercatoWeb heeft de Italiaanse grootmacht nu écht de zinnen op de Oranje-international gezet en kan het gaan onderhandelen over een salaris voor Koopmeiners.

Eerder wist Tuttosport al te melden dat Juventus verdergaande interesse heeft dan Liverpool, de Engelse grootmacht die ook de zinnen zou hebben gezet op Koopmeiners. Nu zou de middenvelder zelfs zijn zaakwaarnemer Bart Baving de opdracht hebben gegeven om met Juventus te onderhandelen over een salaris. Hierbij zou het gaan om een bedrag van 4,5 miljoen euro netto per seizoen, aldus TuttoMercatoWeb. Juventus zou namelijk gehoor willen geven aan de vraagprijs van zestig miljoen euro die Atalanta hanteert.

Technisch directeur Cristiano Giuntoli, die sinds afgelopen zomer aan het roer staat bij Juventus is al langere tijd erg gecharmeerd van Koopmeiners. In zijn tijd bij Napoli zou Giuntoli zelfs al dicht bij het aantrekken van de middenvelder zijn, maar zag een transfer uiteindelijk niet van de grond komen. Mocht dit wederom gebeuren, dan zou Juventus kijken naar Khéphren Thuram van OGC Nice.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!