Nieuws

Mbappé laat van zich horen: dit heeft hij te vertellen over zijn toekomst bij PSG

Mbappé laat van zich horen: dit heeft hij te vertellen over zijn toekomst bij PSG

22 maart - 18:26

Voorafgaande van de oefeninterland tegen Duitsland, stond Kylian Mbappé de pers te woord. Uiteraard ging het niet alleen over de interland met Frankrijk, maar met name over zijn toekomst bij PSG. VoetbalNieuws neemt de uitspraken van Mbappé met je door!

Het heeft er al langere tijd schijn van dat Mbappé komende zomer dan eindelijk zijn langverwachte overstap naar Real Madrid gaat maken. Het contract van de aanvaller loopt dan af en lijkt niet verlengt gaan worden. Echter is er nog altijd niks aangekondigd over zijn toekomst. "Omdat ik niets heb om aan te kondigen", klonk het. "Ik heb altijd gezegd dat als ik iets te melden heb, ik het als een man zal doen."

Of die beslissing komende zomer voor of na het EK wordt aangekondigd, is nog maar de vraag. Naar eigen zeggen blijft Mbappé zich met het oog op het EK blijven concentreren op het Franse nationale elftal. "Ik denk dat tegen die tijd alles opgelost zal zijn."

Daarnaast blijft de aanvaller ook 'gewoon' gefocust op PSG. "Mijn eigen toekomst doet er hier niet toe. Iedereen is gefocust op een goede afsluiting van het seizoen", aldus Mbappé, die zijn energie er in blijft steken. Na 26 wedstrijden gaat PSG met 59 punten aan kop in Ligue 1. Daarnaast is het ook nog actief in de Champions League, waarin het FC Barcelona in de kwartfinales treft.