Nieuws

Dit zegt Koeman over de transfer van Wijnaldum naar Saudi-Arabië

Dit zegt Koeman over de transfer van Wijnaldum naar Saudi-Arabië

21 maart - 15:30

Georginio Wijnaldum deed veel stof opwaaien door in Saudi-Arabië te gaan voetballen, maar de middenvelder werd wel gewoon opgeroepen voor de oefeninterlands tegen Schotland en Duitsland. Wat zegt bondscoach Ronald Koeman over de veelbesproken transfer? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit zegt Koeman over de transfer van Wijnaldum

Koeman schoof donderdag aan voor de persconferentie richting de oefeninterland met Schotland en werd gevraagd naar zijn mening over de transfer van Wijnaldum. De bondscoach wilde niet teveel woorden vuilmaken aan het onderwerp. "Mensen hebben gezegd wat ze willen. Ik weet de redenen waarom hij die keuze heeft gemaakt voor Saudi-Arabië", begint Koeman zijn pleidooi.

Wijnaldum gaf eerder in een interview aan dat hij eerst naar Feyenoord wilde, maar dat was financieel niet haalbaar. Koeman sluit zich aan bij die versie van het verhaal. "Hij was liever naar Feyenoord gegaan, maar de club vroeg een dusdanig hoog bedrag dat het niet kon. Eerst kijk Gini naar andere opties, maar er bleef er slechts één over. Dan kan je een half jaar thuiszitten, of je gaat elders voetballen", besluit Koeman.