Nieuws

Deze Ajacied heeft volgens Hugo Borst de houding van 'een ouwe lul'

Deze Ajacied heeft volgens Hugo Borst de houding van 'een ouwe lul'

18 maart - 10:50 Laatste update: 11:12

De aankoop van Jordan Henderson heeft Hugo Borst nog niet kunnen bekoren. De Engelsman krijgt er dan ook flink van langs in de wekelijkse column van Borst bij het AD.

Dit zegt Borst over de houding van Henderson

 "Jordan Henderson blijkt niet alleen een ouwe lul, hij is ook iemand die zichzelf schromelijk overschat", begint Borst zijn scherpe column. Henderson ging achter de bal staan voor een vrije trap, terwijl Branco van der Boomen een logischere keuze leek. "Branco heeft gewoon een betere trap in zijn benen dan de uitvreter die uit Saoedi-Arabië is komen aanwaaien. Het vervolg was pijnlijk. Terwijl Branco afdroop, bleek de uitvoering van Henderson en Taylor een mislukking."

Voegt Henderson volgens Borst wat toe aan Ajax?

 Ook op sportief gebied is Borst nog niet overtuigd van de kwaliteiten van de Engelsman. “Iemand moet hem zeggen: "Jouw naam is Jordan Cement. Jij bent het cement tussen de stenen. Meer niet. Bij Liverpool, tussen geweldige spelers, was jij nuttig, soms goed. Bij Ajax, tussen matige spelers, ben je matig, meestal slecht." De columnist is van mening dat het spel van Ajax langzamer is wanneer de 81-vouding international op het veld staat. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!