Nieuws

Deze blessure liep Harry Kane op in het duel tegen Darmstadt

Deze blessure liep Harry Kane op in het duel tegen Darmstadt

16 maart - 19:00

Zaterdag wist Bayern München met 5-2 te winnen van Darmstadt. Toch was er niet alleen goed nieuws, want in de tweede helft moest Harry Kane het veld verlaten. Na afloop vertelt trainer Thomas Tuchel meer over de kwetsuur van de Engelsman.

De wedstrijd begon fantastisch voor Kane. De spits gaf bij de 1-1 van Jamal Musiala de assist en verzorgde vlak voor rust de 1-2. Hiermee kwam de spits op 31 doelpunten te staan in de Bundesliga, waarmee hij het record in handen kreeg van meeste gescoorde doelpunten in het debuutseizoen in de Bundesliga

Wat voor blessure heeft Harry Kane?

De Engelsman probeerde de bal in het doel te krijgen, maar raakte daarbij met zijn enkel de doelpaal. Tuchel gaf na de wedstrijd een update over de blessure van de spits: "Kane botste met de doelpaal en verdraaide zijn enkel een beetje, waarna hij ijs op zijn enkel kreeg. Er is nog geen diagnose, daarop moeten we nog even wachten. Ik hoop dat het niet al te erg is."

Hoeveel wedstrijden mist Harry Kane?

Na afloop kon de trainer nog niet zeggen hoe lang de topscorer eruit ligt. Aangezien hij spreekt over een lichte verdraaiing van de enkel lijkt het in het geval van Kane op dit moment mee te vallen en komen de interlands met Engeland niet in gevaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!