Breaking news

'Koopmeiners op de rader bij Man United: scouts aanwezig bij duel tegen Juventus'

'Koopmeiners op de rader bij Man United: scouts aanwezig bij duel tegen Juventus'

10 maart - 12:12

Teun Koopmeiners staat op het lijstje bij Manchester United, meldt Tuttosport. Volgens het medium zijn de scouts van de Engelsen zondagavond aanwezig bij het Serie A-duel tussen Juventus en Atalanta Bergamo om de Nederlander te bekijken. Ook twee andere spelers die in actie kunnen komen staan op de radar van de club van Erik ten Hag.

Zondag zullen de scouts van Manchester United niet alleen naar Koopmeiners kijken, maar ook verdedigers Gleison Bremer van Juventus en Giorgio Scalvini van Atalanta genieten interesse van de Engelsen. De Nederlandse middenvelder is erg belangrijk voor Atalanta. Dit seizoen wist hij in 32 wedstrijden al tien doelpunten te maken en vier assists af te leveren. 

Naar verluidt wil Atalanta meer dan zestig miljoen overhouden aan Koopmeiners. Vorige week kwam naar buiten dat ook Juventus interesse heeft in de diensten van de Nederlander, maar dat ze eerst spelers moeten verkopen om middelen vrij te maken. Volgens Tuttosport zal ook De Oude Dame de linkspoot in de gaten houden tijdens de ontmoeting op zondag. Koopmeiners heeft nog een contract tot medio 2027 bij Atalanta.