Breaking news

'Stevige concurrentie voor Feyenoord: meerdere clubs willen transfervrije Smal'

'Stevige concurrentie voor Feyenoord: meerdere clubs willen transfervrije Smal'

7 maart - 16:02
1

Feyenoord heeft serieuze concurrentie in de strijd om de handtekening van Gijs Smal. Volgens 1908.nl hopen meerdere clubs, ook in het buitenland, de linksback van FC Twente komende zomer transfervrij over te nemen.

Het contract van de 26-jarige Smal loopt in juli af. Daardoor is hij voor meerdere clubs een hot transfertarget. Naast Feyenoord zouden namelijk ook Rangers FC en Celtic belangstelling in hem hebben getoond. Eerstgenoemde club had dat in de winter al, maar de Schotten moesten eerst andere spelers van de hand doen, alvorens ze een transfer konden realiseren.

Smal zal echter ook dichter bij huis kunnen gaan spelen. Ook KAA Gent, FC Kopenhagen en RC Lens zouden naar hem hebben geïnformeerd. De Fransen en de Denen kwamen net als Feyenoord afgelopen seizoen uit in de Champions League.

De toekomst van Smal blijft nog onzeker, hoewel Feyenoord concrete voorstellen heeft gedaan en er meerdere aanbiedingen op tafel zouden liggen. De vleugelverdediger speelde tot dusvser 183 officiële duels voor Twente, scoorde daarin dertien keer en gaf ook 35 assists.

In dit uitgebreide artikel kom je meer te weten over de speler Smal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!