Nieuws

'Ondanks tweede bekerfinale twijfels over toekomst Van Bommel bij Royal Antwerp'

'Ondanks tweede bekerfinale twijfels over toekomst Van Bommel bij Royal Antwerp'

2 maart - 09:23

Achter de toekomst van Mark van Bommel bij Royal Antwerp FC zou een vraagteken staan, zo concludeert Het Laatste Nieuws. De Nederlandse oefenmeester loodste Antwerp naar de tweede bekerfinale op rij, maar het is nog maar de vraag of hij volgend seizoen ook nog aan het roer in de Vlaamse stad staat.

Vorig seizoen veroverde Antwerp nog onder leiding van Van Bommel de dubbel. Dit seizoen wacht een tweede bekerfinale en staat het in de Jupiler Pro League na 27 wedstrijden met 45 punten op een gedeelde derde plek. In de zomer van 2023 tekende Van Bommel nog een nieuw contract bij zijn club, waardoor hij tot medio 2025 in Antwerpen kan aanblijven.

Toch is het nog maar de vraag of Van Bommel komende zomer voor een derde seizoen in Antwerpen gaat. Afgelopen winter raakte de oefenmeester Arthur Vermeeren kwijt aan Atlético Madrid en lijkt ook steunpilaar Mandele Keita na dit seizoen te gaan vertrekken. Daarnaast liet Van Bommel zich eind december nog uit over de financiële problemen van zijn werkgever. De schorsing van Marc Overmars zou ook niet helpen om te kiezen voor een langer verblijf in België, zo tekent HLN op.

Op 9 mei wacht voor Van Bommel zijn tweede bekerfinale met Royal Antwerp, als Union Sint-Gillis de tegenstander is.