Nieuws

Feyenoord kan in halve finale tegen Groningen weer beschikken over Arne Slot

Feyenoord kan in halve finale tegen Groningen weer beschikken over Arne Slot

28 februari - 10:48

Donderdag kan Feyenoord volgens het medium 1908.nl weer beschikken over Arne Slot. De oefenmeester miste afgelopen zondag de wedstrijd tegen Almere City, maar zal tijdens de halve finale van de KNVB beker tegen FC Groningen weer van de partij zijn.

Woensdagochtend is Arne Slot teruggekeerd op het sportcomplex 1908. Daar kwam de selectie voor de laatste keer bijeen, voordat ze donderdagavond Groningen treffen in de halve finale van de KNVB beker. Tijdens de afwezigheid van Slot afgelopen dagen speelde Feyenoord tegen Almere City in de Eredivisie. Met Sipke Hulshof, assistent-trainer, als eindverantwoordelijke werd met 2-0 gewonnen van Almere City.

Eerder dit seizoen bleef Slot al eens ziek thuis. In de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Vitesse was hij niet van de partij, omdat hij zijn stem bijna kwijt was. Ook op de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdamse club was de trainer vanwege ziekte afwezig. De enige andere keer dat Slot een duel aan zich voorbij moest laten gaan, was in 2022 tegen Partizan Belgrado in de achtste finales van de Conference League. Ook toen nam onder andere Hulshof de honneurs waar.  

Wanneer de Rotterdammers winnen van FC Groningen in de halve finale van de KNVB beker dan wacht op 21 april de finale tegen NEC. De Nijmegenaren wisten dinsdagavond na verlenging met 2-1 te winnen bij Cambuur Leeuwarden. De finale wordt traditiegetrouw gespeeld in De Kuip.