Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: twijfelgeval stelt Bosz voor keuze tegen PEC

Vermoedelijke opstelling PSV: twijfelgeval stelt Bosz voor keuze tegen PEC

23 februari - 16:54 Laatste update: 24 februari - 12:45

PSV neemt het zaterdagavond in de Eredivisie op tegen PEC Zwolle. De Eindhovenaren komen uit een zwaar Champions League-duel met Borussia Dortmund en willen uiteraard hun ongeslagen competitiereeks in stand houden. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling met je door.

Is Olivier Boscagli fit genoeg om te spelen tegen PEC Zwolle?

Olivier Boscagli lijkt de enige PSV'er te zijn die fysieke ongemakken heeft overgehouden aan het duel van dinsdag, dat door een discutabele benutte strafschop van Luuk de Jong in een 1-1 gelijkspel eindigde. De Franse centrumverdediger viel geblesseerd uit, en is een groot vraagteken voor het treffen met PEC.

Trainer Peter Bosz raakte echter nog niet in paniek. Tegen Dortmund zette hij Jerdy Schouten samen met Boscagli centraal in de defensie. Hij vertelde dat de eigenlijke middenvelder dat ook samen met André Ramalho zou kunnen, die op zijn beurt dus weer in de basis lijkt te gaan beginnen.

Wat is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen PEC Zwolle?

Daardoor komt er een extra plaatsje op het middenveld vrij voor Malik Tillman, die afgelopen donderdag ook startte. Verder ziet de PSV-opstelling eruit zoals we de afgelopen maanden van de Eindhovenaren gewend zijn. PEC Zwolle – PSV begint zaterdag 24 februari om 20.00 uur in het MAC³PARK Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij VoetbalNieuws.nl. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Ramalho, Dest; Veerman, Tillman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!