Nieuws

Dit is wat Engelse media zeggen over Van de Ven na het gelijkspel tegen Everton

Dit is wat Engelse media zeggen over Van de Ven na het gelijkspel tegen Everton

3 februari - 16:28 Laatste update: 18:41

Tottenham Hotspur liet zaterdag dure punten liggen in het duel met Everton. Het puntverlies was niet te wijten aan Micky van de Ven. De Nederlander kan rekenen op lovende recensies na zijn optreden op Goodison Park.

Tottenham kwam al vroeg in het duel op voorsprong door een doelpunt van Richarlison. Na een half uur spelen stond er echter toch een 1-1 tussenstand op het bord. Vijf minuten voor rust was het wederom de Braziliaan die Tottenham op voorsprong zette en zijn oude team pijn deed. Vlak voor tijd gooide oud-psv'er Jarrad Branthwaite roet in het eten voor de club uit Londen. Hij bracht beide ploegen weer op gelijke hoogte. Van de Ven mocht aan de aftrap verschijnen en maakte een sterke indruk op de Engelse pers.

Wat schrijft de Engelse pers over Van de Ven?

In The Mirror wordt een volledige alinea aan de verdediger gewijd. “Van de Ven heeft wielen. Hij begon het seizoen al briljant, maar raakte in november geblesseerd. In januari keerde hij terug en het is nu al duidelijk hoe belangrijk hij is voor de ploeg. Manager Ange Postecoglou speelt met een hoge lijn en de snelheid van Van de Ven is van levensbelang. Een van de snelste centrumverdedigers in de Premier League”, aldus het medium.