Nieuws

Zo zit de ingewikkelde situatie tussen PSV en Yorbe Vertessen in elkaar

Zo zit de ingewikkelde situatie tussen PSV en Yorbe Vertessen in elkaar

31 januari - 17:50

De toekomst van Yorbe Vertessen is nog altijd niet honderd procent zeker. Volgens het Eindhovens Dagblad vindt PSV dat het het recht heeft om de aanvaller, die op het punt staat om bij Union Berlin te tekenen, terug te roepen. De speler denkt daar zelf anders over. VoetbalNieuws schetst de huidige situatie tussen PSV en Vertessen.

Vertessen zou namelijk van mening zijn dat de Eindhovenaren zich aan hun belofte moeten houden en hem moeten laten gaan. Wouter Janssens, de advocaat van de Belg, is woedend. ‘Hij stelde dinsdag dat tussen Union Berlin en PSV al sprake is van een rechtsgeldige deal en dat PSV de zaken nu frustreert’, schrijft het ED. Vertessen zou nog niet in Berlijn kunnen trainen, omdat de handtekening van PSV nog ontbreekt onder het koopcontract.

PSV denkt echter rechtsgeldig te handelen en wil de transfer door de blessure van Noa Lang nog niet met alle zekerheid door laten gaan. Daarover zouden vooraf afspraken zijn gemaakt, waardoor PSV verwacht dat het niet in juridische problemen komt bij het terughalen van de Belg. De Eindhovenaren zijn imiddels wel doorgeschakeld en zien in Couhaib Driouech en Million Manhoef interessante alternatieven.