Transfernieuws

'Yılmaz kan trainerscarrière alweer nieuw leven inblazen bij Turkse middenmoter'

'Yılmaz kan trainerscarrière alweer nieuw leven inblazen bij Turkse middenmoter'

27 januari - 13:29

Nog geen drie maanden na zijn spraakmakende vertrek als hoofdtrainer van Besiktas, lijkt Burak Yilmaz alweer aan de slag te kunnen gaan in de Süper Lig. Turkse media spreken namelijk van een nieuwe klus in de middenmoot van de competitie.

Exact één maand nadat Yilmaz in oktober werd aangesteld als trainer van Besiktas, vertrok de oud-speler van onder andere Fortuna Sittard alweer. Hij stapte zelf op na teleurstellende resultaten. Onder het bewind van Yilmaz gingen vier wedstrijden verloren, waar één keer werd gelijkgespeeld. Na het ontslag van Senol Günes werd assistent Yilmaz naar voren geschoven. Voor Yilmaz was het zijn eerste klus als hoofdtrainer.

Nu lijkt Yilmaz weer aan de slag te kunnen gaan. Bij Kayserispor is na het ontslag van Recep Uçar een vacature vrijgekomen als hoofdtrainer. Volgens diverse Turkse media zouden er al eerste gesprekken tussen de middenmoter en Yilmaz over een rol als hoofdtrainer hebben plaatsgevonden. Na 22 wedstrijden is Kayserispor met 26 punten terug te vinden op de elfde plek van de Süper Lig.