Transfernieuws

Transfergeweld in De Kuip: voor deze spelers is Feyenoord concreet op de markt

Transfergeweld in De Kuip: voor deze spelers is Feyenoord concreet op de markt

27 januari - 12:45

Tijdens de winterse transfermarkt werden diverese namen gelinkt aan Feyenoord. De Rotterdammers zijn op het moment enkel concreet bezig met het aantrekken van een drietal speler. VoetbalNieuws neemt de mogelijke versterkingen voor Arne Slot met je door!

Spelers als Neco Williams en Bryan Gil werden de afgelopen maand sterk aan Feyenoord gelinkt. Echter blijkt nu dat de Rotterdammers te hoog hadden ingezet bij de mogelijke komst van de Premier League-speler, zo weet het doorgaans betrouwbare 1908.nl te melden. Daarnaast zou Feyenoord ook denken aan de komst van Thomas Meunier, maar van concrete belangstelling in de verdediger van Borussia Dortmund blijkt geen sprake zij geweest.

Met een drietal spelers is Feyenoord wél concreet mee bezig. In Rotterdam-Zuid is men op zoek naar een nieuwe rechtsachter en lijkt de zin hebben gezet op de komst van Lorenz Assignon of Kevin Mbabu. Rond beide spelers zou het gaan om een huurdeal. De winterse transfermarkt is nog geopend tot en met 1 februari, waardoor Feyenoord nog enkele dagen de tijd heeft om de komst van een nieuwe rechtsachter af te ronden. Naast het verdedigende duo zijn de Rotterdammers ook bezig met Luciano Rodríguez, aanvaller van Liverpool Montevideo.

Het is afwachten welke spelers uiteindelijk nog de winterse overstap gaan maken naar De Kuip. 'Slechts vijf concrete namen in vier weken tijd, dus. Let’s see what happens..', klinkt het.