Nieuws

Waar en hoe laat wordt Egypte - Mozambique op de Afrika Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Egypte - Mozambique op de Afrika Cup uitgezonden?

13 januari - 11:53 Laatste update: 14 januari - 13:10

Egypte is dit jaar wederom één van de meest serieuze kanshebbers op de eindzege in de Afrika Cup. De ploeg van wereldster Mohamed Salah trapt het toernooi zondag af met een wedstrijd tegen Mozambique. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Waar wordt Egypte - Mozambique op de Afrika Cup uitgezonden?

Egypte won de Afrika Cup al zevenmaal, in 1957, 1959, 1986, 1998, 2006, 2008 en 2010. Daarmee is het Noord-Afrikaanse land de absolute recordkampioen. De ploeg van bondscoach Rui Vitória is vrijwel altijd één van de favorieten, maar heeft met onder meer Senegal, Nigeria, Marokko, Ghana, Ivoorkust en Kameroen meer concurrentie dan ooit. Egypte is samen met Ghana, Kaapverdië en Mozambique ingedeeld in poule B. De nummers één en twee gaan automatisch naar de knock-outfase, net als de vier beste nummers drie.

Egypte - Mozambique live kijken

De Farao's trappen het toernooi op zondag 14 januari om 18.00 uur af tegen Mozambique. Die wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn tevens globaal verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.