Nieuws

Problemen voor Feyenoord: deze spelers beschikken over een aflopend contract

Problemen voor Feyenoord: deze spelers beschikken over een aflopend contract

28-12-2023 14:10

Voor de transferzomer van 2024 ziet het er rustig uit voor Feyenoord. Alleen Kostas Lamprou beschikt over een aflopende deal en dus hoeven de Rotterdammers zich geen zorgen te maken. Dat is echter anders voor 2025. Welke Feyenoord contracten verlopen in 2025? VoetbalNieuws zet de spelers voor je op een rij.

Lutsharel Geertruida

Lutsharel Geertruida is een van de sterkhouders van het Feyenoord van Arne Slot. Hij speelde in alle zestien Eredivisie wedstrijden en droeg in zeven duels zelfs de aanvoerdersband. Er is al veel interesse voor de international en dus is het de zaak voor Feyenoord om goed te kijken wat zij met Geertruida doen. De laatste keer dat hij beschikte over een aflopende deal hadden de club en speler veel moeite om overeen te komen tot een deal en dus ziet het er niet zonnig uit voor de club.

Lutsharel Geertruida in duel met Luuk de Jong.
Lutsharel Geertruida in duel met Luuk de Jong.

Antoni Milambo

Sinds 2014 speelt Antoni Milambo bij Feyenoord, maar daar kan in de zomer van 2025 toch verandering in komen. Begin juli 2022 verlengde de middenvelder zijn deal met drie jaar, maar de einddatum van zijn contract komt toch weer dichterbij. Tijdens zijn verlenging zei hij: "Zolang ik elke dag mijn best blijf doen op het veld weet ik zeker dat er nog meer kansen zullen komen om me te laten zien. Het is een fijn gevoel dat de club vertrouwen in me heeft en langer met me verder wil. Dat is ook hoe ik er in sta. Feyenoord is mijn hart en ik ben hier nog lang niet uitgeleerd." In de eerste seizoenshelft mocht Milambo in drie wedstrijden spelen. Tegen FC Volendam maakte hij zijn debuut in de basis. Wel scoorde hij al één keer en gaf hij één assist. Naast zijn wedstrijden in Nederland speelde hij ook twee keer mee in de Champions League. Daar maakte hij met één actie veel indruk.

Andere spelers

- Timon Wellenreuther, keeper (28)
Gjivai Zechiël, middenvelder (19)
- Mimeirhel Benita, rechtervleugelverdediger (20)
- Thijs Jansen, keeper (22)
Ilias Sebaoui, linksbuiten (22)
- Antef Tsoungui, centrale verdediger (20)