Nieuws

Bijna fit: wanneer wordt Van de Ven weer terug verwacht bij Tottenham Hotspur?

Bijna fit: wanneer wordt Van de Ven weer terug verwacht bij Tottenham Hotspur?

4 januari - 14:20 Laatste update: 14:20

Micky van de Ven staat sinds begin november aan de kant wegens een hamstringblessure. De verdediger van Tottenham Hotspur is al van grote waarde geweest voor zijn club, waar ze staan te popelen om zijn rentree. Wanneer wordt Van de Ven eigenlijk terug verwacht bij Spurs?

Wanneer wordt Van de Ven terugverwacht?

Micky van de Ven zal spoedig terugkeren bij Tottenham Hotspur. Angelos Postecoglou bevestigde dit voor de camera's van het clubkanaal van Spurs. Toen de Nederlandse verdediger op bezoek was in Ally Pally voor het WK darten liet hij al doorschemeren weer terug te keren op het trainingsveld begin januari. Die doelstelling is hem gelukt, want Postecoglou bevestigde dit. "Van alle geblesseerden zal Micky van der Ven het snelst terugkeren. Hij heeft de gehele week meegetraind. Helaas komt de komende wedstrijd nog te vroeg voor hem, maar daarna moet het goed komen. We zijn voorzichtig met hem", sloot de trainer af. 

Voor Spurs wacht eerst op vrijdagavond een FA Cup wedstrijd tegen Burnley. Voor die wedstrijd wil Postecoglou Van de Ven nog sparen, maar daarna volgt de moeilijke uitwedstrijd tegen Manchester United. Op 14 januari om 17.30 uur neemt Spurs het op tegen de manschappen van Erik ten Hag. Voor die wedstrijd is de Nederlander waarschijnlijk wel beschikbaar.