Transfernieuws

Twee mogelijke Ajax-linksbacks genoemd: 'Hij zou een hele goede optie zijn'

Twee mogelijke Ajax-linksbacks genoemd: 'Hij zou een hele goede optie zijn'

16-12-2023 14:36

Volgens Mike Verweij zou Ian Maatsen een prima versterking voor Ajax kunnen zijn. De linksback lijkt te mogen vertrekken bij Chelsea en zou die positie in Amsterdam goed kunnen invullen, aldus de journalist van De Telegraaf.

"Hij zou een hele goede optie zijn ja", stelt Verweij in de podcast Kick-Off van de krant. Onder coach Mauricio Pochettino lijkt de Oranje-international ondertussen in een uitzichtloze situatie te zijn verkeerd, maar tafelgenoot Valentijn Driessen heeft zijn twijfels. "Negen van de tien spelers die je nu van Chelsea haalt, hebben alleen maar op de bank gezeten. Chelsea heeft veertig spelers rondlopen, maar je kan er maar elf opstellen."

Verweij kwam eerder nog op de proppen met de naam van Mitchel Bakker, die momenteel voor Atalanta Bergamo speelt. De 23-jarige verdediger komt uit de jeugd van Ajax. "Misschien dat ze eens een belletje kunnen doen naar Bakker. Die zit nu in Italië en volgens mij kan hij daar ook niet zo goed aarden. Misschien kunnen ze die een halfjaartje huren."

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.