Transfernieuws

'Gedroomd sterrentrio in de maak: Lukaku en Dybala dicht bij contract met Inter'

'Gedroomd sterrentrio in de maak: Lukaku en Dybala dicht bij contract met Inter'

19-06-2022 10:19 Laatste update: 10:59

Internazionale is dicht bij de gedroomde voorhoede bestaande uit Lautaro Martínez, Paulo Dybala en Romelu Lukaku. Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport meldt dat de transfervrije Argentijn op korte termijn tekent bij de Milanezen en dat de gesprekken met Chelsea over de Belgische aanvaller vorderen.

Volgens de krant gaan The Blues en de Nerazzurri elkaar vinden in een huurdeal. Daarbij betaalt Inter een bedrag van rond de tien miljoen euro voor Lukaku. Vorig jaar verhuisde de fysiek sterke spits nog voor 115 miljoen euro van Italië naar Engeland. Daarnaast komt het volledige salaris voor de rekening van de runner-up van de Serie A.

Op formaliteiten na is het contract voor Dybala rond, zo schrijft de roze sportbijbel. De linkspoot vertrok op transfervrije basis bij Juventus en kost Inter zodoende geen transfersom. 'Het sterrentrio van Inter is geboren', luidt de veelzeggende kop van La Gazzetta.

Om de komst van het duo te bewerkstelligen, gaat Internazionale afscheid nemen van meerdere spelers. Naar verluidt staat Denzel Dumfries in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea, alhoewel de Engelsen nog tegen de vraagprijs van 45 miljoen euro aanhikken. Milan Skriniar zou naar Paris Saint-Germain kunnen, waar volgend jaar geen plek meer lijkt weggelegd voor Edin Dzeko en Joaquín Correa.