Mogelijke opsteker voor PSV richting Rangers: 'Van Aanholt traint met ons mee'

29-08-2023 16:14

Patrick van Aanholt traint weer mee met PSV, zo meldt Peter Bosz op de persconferentie richting de allesbeslissende wedstrijd tegen Rangers. De oefenmeester van de Eindhovenaren beslist later vandaag of de linksback fit genoeg is om mee te spelen.

Vooral in defensief opzicht zijn er nogal wat twijfels bij PSV. De Eindhovenaren zag Olivier Boscagli en André Ramalho geblesseerd uitvallen tegen Rangers en over dat duo wordt volgens Bosz later beslist of ze kunnen spelen of niet. Ook Van Aanholt gaat mogelijk minuten maken tegen de Schotten.

"Ik hoop dat de spelers goed hersteld zijn. Vandaag hebben we nog één training en dan neem ik de beslissing", begint Bosz tijdens het persmoment, waarna hij een verassende onthulling doet over Van Aanholt. "Patrick traint met ons mee, we gaan kijken hoe hij het doet. Maar niet tegen Rangers zeggen alsjeblieft", aldus een knipogende coach.

"Olivier (Boscagli, red.) is belangrijk voor ons en dat geldt ook voor Andre (Ramalho, red.) en Patrick heeft dus meegetraind, maar de rest is fit", besluit Bosz. Het duel tussen PSV en Rangers wordt woensdagavond om 21.00 gespeeld.