Van 't Schip ziet dat spelers te maken hebben met meer druk: 'Wij hadden alleen Teletekst''

09-12-2023 23:36

John van 't Schip geeft aan dat de spelers van tegenwoordig onder een andere druk te buk gaan dan vroeger. De trainer van Ajax geeft aan dat hij zijn spelers probeert te helpen, maar dat dat niet altijd makkelijk is.

"Elke dag elke minuut is er wel wat te lezen of door mensen te schrijven", begint Van 't Schip op de persconferentie. "Ze hebben allemaal hun eigen krantje en kunnen op de accounts van de spelers reageren. Dat hadden wijnvroeger niet. Vroeger hadden we de maandagkrant en Teletekst. Wij stonden ook wel onder een bepaalde druk, maar dat het nu meer is, is logisch. Er is zoveel meer aandacht en iedereen kan reageren."

Van ’t Schip geeft aan er niet alleen voor te staan. "Je probeert de jongens te helpen. Ik ben niet allen. We hebben een heel team aan mensen die ook op een ander vlak met spelers praten. Uiteraard proberen we de jongens zo goed mogelijk te begeleiden. Ook daarin is het nog een hele jonge groep."

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!