Nieuws

Sky Sports: Eerste gesprekken tussen Timber's management en Bayern zijn gevoerd

Sky Sports: Eerste gesprekken tussen Timber's management en Bayern zijn gevoerd

02-05-2022 16:26 Laatste update: 16:44

Mogelijk zijn Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui niet de enige twee Ajacieden die na afloop van dit seizoen naar Bayern München verkassen. Volgens Sky Sport Deutschland heeft Der Rekordmeister naast het duo ook Jurriën Timber op de korrel. De eerste gesprekken zouden al zijn gevoerd.

Timber doormaakt een ijzersterk seizoen met Ajax en is niet meer uit de basis weg te denken. Volgens het Duitse medium zijn de eerste gesprekken over een mogelijke overgang naar Bayern München al gevoerd met het management van de talentvolle verdediger. De onderhandelingen zouden zich momenteel nog in de 'informerende fase' bevinden.

Sky Sports stelt over bronnen te beschikken dat bondscoach Louis van Gaal Bayern de 'ideale club' voor de jonge international vindt. Het contract van de centrale verdediger loopt in Amsterdam door tot medio 2024. Onlangs droomde de international al van een stap hogerop en wist hij niet goed wat hij zou doen als Manchester City voor hem in de markt kwam. "Als zij bellen, wat moet ik dan?", zei hij tegen het magazine HELDEN.

Met het naderende vertrek van Niklas Süle zit trainer Julian Nagelsmann dun in zijn verdedigers. Pogingen om Antonio Rüdiger en Nico Schlotterbeck naar München te halen, mislukten volgens het medium. De Chelsea-verdediger verkast na afloop van dit seizoen naar Real Madrid, waar Schlotterbeck kiest voor een avontuur bij BVB. Mede hierdoor zou Bayern uitgekomen zijn bij Timber.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!