Nieuws

Guardiola heet Ten Hag welkom in Premier League: 'Manager van absolute topklasse'

Guardiola heet Ten Hag welkom in Premier League: 'Manager van absolute topklasse'

22-04-2022 19:18

Pep Guardiola kijkt uit naar de komst van Erik ten Hag in de Premier League. De Spaanse topmanager heeft lovende woorden over voor de Nederlander, die het komend seizoen van Ralf Rangnick overneemt bij Manchester United

Guardiola denkt dat United er goed aan heeft gedaan de huidige Ajax-trainer aan te trekken. "Kijk naar zijn Ajax-team en je ziet zijn kwaliteiten", zegt de trainer van Manchester City in aanloop naar het duel met Watford FC. "Gefeliciteerd, Erik. Ik wens hem het beste."

United beleeft een teleurstellend seizoen en staat zesde in de Premier League. De tijden dat United voor alle prijzen meespeelde, is ver te zoeken, maar volgens Guardiola doen The Red Devils er goed aan Ten Hag aan te trekken. "Hij is een manager van absolute topklasse. En zijn Ajax is een plezier om naar te kijken."

Manchester City, dat koploper is, treft Watford op zaterdagavond en mag geen fouten maken, aangezien Liverpool op de hielen zit met slechts één punt verschil. Met nog vijf wedstrijden te gaan is de Premier League dit seizoen onvermeend spannend.