Nieuws

Meijer (19) trots op miljoenentransfer naar Club Brugge: 'Een kans uit duizenden'

Meijer (19) trots op miljoenentransfer naar Club Brugge: 'Een kans uit duizenden'

19-04-2022 19:14 Laatste update: 19:16

Bjorn Meijer is maar wat blij met zijn afgeronde transfer naar Club Brugge. Volgens de talentvolle verdediger (19) was het een kans die hij simpelweg niet kon laten lopen. Daarnaast is de jongeling blij met de steun van de FC Groningen-supporters.

Dit seizoen is Meijer uitgegroeid tot onbetwiste basiskracht in de ploeg van trainer Danny Buijs, nadat hij in de laatste wedstrijd van afgelopen seizoen zijn debuut maakte. Maar liefst zes miljoen betaalt Blauw-Zwart aan Groningen om de vleugelverdediger aan te trekken.

"Dit is wat ik heel graag wilde", reageert Meijer via de clubsite van Groningen op zijn transfer. "Het voelt voor mij op dit moment als een kans uit duizenden, hetgeen ik een half jaar geleden nooit had kunnen bedenken. Ik ben de clubs dan ook heel dankbaar dat ze op deze wijze mijn aanstaande overgang hebben rondgemaakt."

De tiener is blij dat met de definitieve bevestiging van zijn transfer de rust wederkeert. "Het geeft mij nu de mogelijkheid me volledig te focussen op het restant van dit seizoen. Ik zal er met het team alles aan doen om mijn jarenlange periode bij FC Groningen op een goede en mooie manier af te sluiten."

De afgelopen weken oogstte Meijer veel steun van supporters van de Trots van het Noorden nadat eerder een gedeelte van de fans hun ongenoegen over de aanstaande overstap hadden uitgesproken. "De mooie en positieve berichten die ik mocht ontvangen en het fantastische spandoek bij de uitwedstrijd tegen Heerenveen hebben mij heel wat gedaan. Ik ben een jongen van de club en FC Groningen zal altijd in mijn hart blijven zitten", besluit hij.