Nieuws

Gakpo kreeg advies van oud-ploeggenoot en heeft droomclub op het oog

Gakpo kreeg advies van oud-ploeggenoot en heeft droomclub op het oog

06-04-2022 08:18

Cody Gakpo wil graag in de Premier League voetballen. De aanvaller van PSV wordt in verband gebracht met clubs als Liverpool, Manchester United en Arsenal. In gesprek met The Sun laat de Oranje-international weten dat hij van laatstgenoemde club 'houdt'.

"Ik probeer gefocust te blijven en het seizoen sterk te eindigen. Daarna kan ik mij op andere dingen richten", steekt de aanvoerder van PSV van wal in gesprek met The Sun. "Als ik de stap kan maken naar een team dat elk seizoen in de Champions League speelt, is dat natuurlijk een droom. Ik heb nog een contract, maar misschien komt er een club waar ik geen 'nee' tegen kan zeggen."

"De Premier League is een grote competitie. Virgil van Dijk speelt bij Liverpool en ik kijk graag naar hem. Iedereen wil in de Premier League spelen", vervolgt Gakpo. "Ik heb geen voorkeur voor een team, maar ik houd van Arsenal. Toen ik jonger was keek ik op tegen Thierry Henry. Hij was ook lang en speelde op de vleugel."

De Oranje-international gaat ook kort in op het contact met Steven Bergwijn, die PSV in de winter van 2020 verliet voor een avontuur bij Tottenham Hotspur. "Stevie doet het goed. Hij heeft mij advies gegeven over de competitie en heeft uitgelegd hoe het is om in de Premier League te spelen, want ik was nieuwsgierig naar andere landen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!