Nieuws

'Club Brugge legt miljoenenbod neer in Groningen voor talentvolle verdediger'

'Club Brugge legt miljoenenbod neer in Groningen voor talentvolle verdediger'

04-04-2022 09:26

Voor Bjorn Meijer blijft het mogelijk bij één seizoen in de hoofdmacht van FC Groningen. Volgens Voetbal International heeft Club Brugge zich gemeld bij de noordelingen voor het negentienjarige toptalent.

Het weekblad weet dat er inmiddels een 'miljoenenbod' op tafel is gekomen voor de jonge verdediger, die dit seizoen zijn grote doorbraak in de Eredivisie doormaakt. Zaterdag speelde hij tijdens de verloren thuiswedstrijd tegen Ajax (1-3) nog een sterke pot, niet voor het eerst dit kalenderjaar.

Het contract van de mandekker loopt bij de Trots van het Noorden door tot medio 2023 met een optie voor nog een seizoen. In een eerder stadium gaf FC Groningen al te kennen het contract maar wat graag te verlengen. Volgens VI gaat dat er inmiddels niet meer van komen, doordat de onderhandelingen tussen beide kampen voortijdig zijn afgebroken.

Naar verluidt is Club Brugge, waar Nederlander Alfred Schreuder de scepter zwaait, niet de enige topploeg die de verrichtingen van Meijer in de gaten houdt. De Belgen hebben al langere tijd te kampen met problemen op de linksbackpositie, waardoor de komst van de vleugelverdediger meer dan welkom zou zijn voor Blauw-zwart.