Nieuws

Gakpo en Ramalho terug bij PSV, Sadílek weer inzetbaar bij Twente

Gakpo en Ramalho terug bij PSV, Sadílek weer inzetbaar bij Twente

02-04-2022 18:16 Laatste update: 18:19

PSV neemt het zaterdagavond op tegen FC Twente en kan beschikken over André Ramalho en Cody Gakpo. De twee sterkhouders van PSV kwakkelden enige tijd met een blessure, maar zijn fit genoeg om op de bank plaats te nemen. Noni Madueke is inmiddels ook teruggekeerd bij de Eindhovenaren. 

PSV zette voor de interlandbreak Fortuna Sittard met 5-0 aan de kant en zal in dezelfde opstelling beginnen aan het belangrijke duel met de Tukkers. Twente staat knap vierde en het is voor PSV van levensbelang dat er een resultaat wordt neergezet in De Grolsch Veste.

Twente begint met drie oud-PSV'ers aan het duel met de nummer twee van de Eredivisie.  Lars Unnerstall, Joshua Brenet en Michal Sadílek waren allemaal eerder actief in Eindhoven. Sadílek heeft zijn schorsing uitgezeten en keert terug op het middenveld. Virgil Misidjan ziet dat Dimitris Limnios de voorkeur krijgt in de Eredivisie-kraker en wordt naar de bank gewezen. Twente en PSV trappen om 18.45 uur af in De Grolsch Veste. 

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Pröpper, Pleguezuelo, Smal; Zerrouki, Vlap, Sadílek; Rots, Van Wolfswinkel, Limnios.
Opstelling PSV: Drommel; Mauro Júnior, Teze, Boscagli, Max; Doan, Sangaré, Götze, Gutiérrez, Veerman; Zahavi.