Nieuws

'PSV heeft opvolger Van Nistelrooy in beeld: een en al doorschuiven in Eindhoven'

'PSV heeft opvolger Van Nistelrooy in beeld: een en al doorschuiven in Eindhoven'

30-03-2022 17:57 Laatste update: 18:35

Het officiële bericht dat Ruud van Nistelrooy de nieuwe hoofdtrainer wordt van PSV moet nog komen, maar diens opvolger bij Jong PSV lijkt al bekend. De Eindhovenaren zouden volgens De Telegraaf Van Nistelrooys assistent Adil Ramzi willen aanstellen als eindverantwoordelijke.

Ramzi heeft eerder aangegeven graag op eigen benen te willen staan. In mei hoopt de trainer zijn hoogste trainersdiploma te halen, waardoor hij de klus van Van Nistelrooy zou kunnen overnemen aan het einde van het seizoen. De kans is groot dat dit gaat gebeuren. PSV zou in hem de ideale opvolger zien.

De Eindhovenaren willen dat Ramzi zich samen met Hedwiges Maduro  gaat ontfermen over de aanstormende talenten op De Herdgang. Zaterdag kwam al naar buiten dat PSV voor Maduro een technische functie in gedachte heeft. De assistent van Almere City heeft namelijk niet de papieren in huis om hoofdtrainer te worden.

Jong PSV staat momenteel elfde in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Van Nistelrooy en Ramzi behaalde tot op heden 36 punten uit dertig duels.