Transfernieuws

'Liverpool verlengt contract van spits niet, AC Milan wordt nieuwe bestemming'

'Liverpool verlengt contract van spits niet, AC Milan wordt nieuwe bestemming'

22-03-2022 17:51 Laatste update: 17:54

De kans is heel groot dat Divock Origi na deze zomer geen speler meer van Liverpool is, weet transferexpert Fabrizio Romano. De Belg hoeft niet lang te te zoeken naar een nieuwe club, AC Milan zou al klaar staan om hem in de armen te sluiten.

Het contract van Origi dat deze zomer afloopt, wordt niet verlengd. De beslissing om de verbintenis niet te verlengen is tweezijdig. Naast dat Liverpool niet van plan is om het contract te verlengen, heeft de doelpuntenmaker uit de finale van de Champions League ook zelf aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur.

Dat nieuwe avontuur gaat zich afspelen in de Serie A. AC Milan verwacht de transfer met de spits snel af te ronden. De gesprekken met de zaakwaarnemer van Origi zouden progressie boeken en de details worden in de komende dagen afgerond.

Origi is bezig aan zijn achtste jaar bij Liverpool. De Belg kwam in 2014 over van LOSC Lille en maakte slechts 21 goals in 105 wedstrijden voor The Reds. Opvallend is dat Origi in 71 van zijn gespeelde wedstrijden als invaller het veld betrad.