Nieuws

'Juventus gaat tot het einde meestrijden om handtekening van Gravenberch'

'Juventus gaat tot het einde meestrijden om handtekening van Gravenberch'

03-03-2022 10:39 Laatste update: 10:55

De situatie van Ryan Gravenberch bij Ajax zorgt voor een haast onophoudelijke stroom aan speculaties over zijn toekomst. Juventus zal er volgens Calciomercato alles aan doen om het toptalent in de aankomende zomerse transferperiode naar Italië te halen

De twintigjarige middenvelder beschikt over een contract dat tot medio 2023 doorloopt in Amsterdam. Als Ajax dus nog iets wil overhouden aan de verkoop van Gravenberch zal het in de zomer zaken moeten doen. Volgens Calciomercato bedraagt de vraagprijs van de hoofdstedelingen 35 miljoen euro voor de international van Oranje.

Volgens het medium is dit geen probleem als Juventus de nodige spelers verkoopt die 'geen deel uitmaken van het project van Massimiliano Allegri'. Gravenberch wordt geroemd om zijn kwaliteiten onder hoge druk uit te voetballen en zijn techniek.

Calciomercato denkt dat de goede verstandhouding tussen De Oude Dame en Gravenberch's zaakwaarnemer Mino Raiola kan helpen bij de onderhandelingen en Juventus zal 'tot het einde' meestrijden om de handtekening van de gewilde spelverdeler. Naar verluidt volgen ook Bayern München en Real Madrid de verrichtingen van de rechtspoot nauwlettend.