Nieuws

'Balotelli verkeert in topvorm: zomerse overstap naar Premier Leauge lonkt'

'Balotelli verkeert in topvorm: zomerse overstap naar Premier Leauge lonkt'

01-03-2022 10:20 Laatste update: 10:22

Mario Balotelli weet zich in de belangstelling van Championship-club Fulham. De nummer één van het tweede niveau van Engeland zou de Italiaanse spits bij promotie graag naar de Premier League willen halen.

Het nieuws wordt gebracht door diverse Britse media en onder meer het Turkse Fanatik. Balotteli steekt dit seizoen bij Adana Demirspor in de Süper Lig in uitstekende vorm. In alle competities kwam hij dusver 24 keer in actie: daarin was hij goed voor elf treffers en bereidde hij eveneens vijf doelpunten voor.  
  
Fanatik weet dat Demirspor een bedrag van rond de tien miljoen euro verlangt voor Super Mario. De sterke prestaties van Balotelli blijven ook in eigen land niet onopgemerkt: de goaltjesdief is door bondscoach Roberto Mancini opgeroepen voor een trainingskamp van de Azzurri.  
  
Volgens het medium zien The Cottagers in de Italiaans international de ideale aanwinst. Enigszins opmerkelijk aangezien Aleksander Mitrovic onder contract staat bij de koploper. De Serviër is dit seizoen niet te stoppen en staat na 31 wedstrijden op maar liefst 34 treffers. Daarmee weet hij nu al - dertien wedstrijden voor het einde van de competitie - dat hij het record van aantal doelpunten in één seizoen verbroken heeft.