Nieuws

Twente-revalatie Hilgers langer aan de kant wegens liesblessure

Twente-revalatie Hilgers langer aan de kant wegens liesblessure

16-02-2022 11:09

Slecht nieuws voor FC Twente en Mees Hilgers: de nummer vijf van de Eredivisie zal het voorlopig zonder zijn centrale verdediger moeten doen, zo meldt de club woensdag. Hilgers liep afgelopen zondag een liesblessure op in het duel met Ajax.

Hilgers moest in de wedstrijd tegen Ajax bij een 3-0 tussenstand gedwongen gewisseld worden. Na medisch onderzoek bleek dat de verdediger de komende weken niet in actie zal kunnen komen voor de Tukkers. Het is momenteel nog onduidelijk wanneer Hilgers zijn rentree kan maken in het elftal van Ron Jans. Het gemis van twintigjarige verdediger is een groot gemis voor FC Twente. Hij speelde dit seizoen al twintig wedstrijden en is een van de revelaties in Enschede.

FC Twente heeft met de blessure van een van zijn sterkhouders een extra zure nasmaak overgehouden aan het duel met Ajax. De ploeg van Jans verloor met 5-0 in Amsterdam en had weinig in te brengen. Komende zondag speelt FC Twente een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Mees Hilgers zal vanaf de tribune moeten toekijken.