Transfernieuws

'Bayern wil slaatje slaan uit Barça-ellende en zoekt contact met De Jong en Dest'

'Bayern wil slaatje slaan uit Barça-ellende en zoekt contact met De Jong en Dest'

11-10-2021 15:28

Bayern München houdt de situatie van diverse spelers van FC Barcelona nauwlettend in de gaten. Zo zouden Frenkie de Jong en Sergiño Dest hoog op de scoutinglijstjes van Der Rekordmeister staan.

De problemen in Camp Nou zijn voor Bayern reden om oplettend te werk te gaan. De Duitsers willen toeslaan op het moment dat het mogelijk wordt om De Jong en Dest, maar ook Pedri en Marc-André Ter Stegen over te nemen. De financiële en sportieve malaise in Catalonië zou op die manier gunstig uit kunnen pakken voor Bayern.

Dat alles wordt gemeld door Diario Sport. ‘Opgepast Barcelona, Bayern komt eraan voor ze!’, zo kopt de Catalaanse sportkrant. De club uit Beieren zou namelijk al contact hebben gezocht met het viertal om te laten weten dat ze naar de Allianz Arena mogen komen als ze op zoek zijn naar sportieve verbetering.

De interesse voor De Jong en Dest is niet nieuw. Der Rekordmeister probeerde die spelers al vast te leggen toen ze nog bij Ajax speelden, maar toen trok Barcelona nog aan het langste eind. Door de financiële ellende in Camp Nou denkt Bayern echter dat het gunstig kan zijn voor Barça om een aantal spelers voor veel geld te verkopen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!