Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Champions League-pot tussen PSV en Lens uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Champions League-pot tussen PSV en Lens uitgezonden?

8 november - 09:32 Laatste update: 19:47

PSV neemt het woensdagavond op tegen RC Lens. In het bijna beslissnede Europese duel voor de Eindhovenaren moet alles uit de kast worden getrokken voor een overwinning en Voetbalnieuws vertelt je waar en hoe laat de wedstrijd te volgen is.

Nog geen twee weken geleden stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar. PSV kwam weliswaar op voorsprong, maar kreeg het niet voor elkaar om de drie punten over de streep te trekken. Na drie speelrondes staat de teller pas op twee punten waardoor een overwinning broodnodig is. De Eindhovenaren lieten bij vlagen zien waartoe ze in staat zijn waardoor drie punten in eigen huis tot de mogelijkheden behoort.

Waar en hoe laat kan in PSV tegen Lens zien?

Op woensdagavond 24 oktober gaat de bal in het Philips Stadion om 21.00 uur rollen. Schakel naar Ziggo Sport of RTL 7 om de wedstrijd live te zien of ontvang alle updates in het liveblog van VoetbalNieuws.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!