Nieuws

Vermiste spits van AC Milan laat na weken van zich horen: 'Heb hem gesproken'

Vermiste spits van AC Milan laat na weken van zich horen: 'Heb hem gesproken'

19-10-2023 20:54

Emil Roback, de vermiste huurling van AC Milan, is weer terecht. De spits staat dit jaar onder contract bij het Zweedse Nörrkoping en liet zich liefst twee weken niet zien.

Roback is voor één seizoen verhuurd door zijn werkgever AC Milan. Bij Nörrkoping heeft hij het sportief gezien moeilijk. Plots kwam de aanvaller niet meer opdagen op de training en heerste er toch wel wat paniek in de Zweedse stad, maar die paniek is nu verdwenen.

"Ik heb hem vandaag gesproken, dus de situatie is onder controle. We zeggen hier niets meer over", aldus voorzitter Toby Martinsson aan Expressen. Ook moeder Johanna wil niet te veel kwijt. "Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren, dus ik reageer verder niet meer."

Roback werd in de zomer van 2020 voor ongeveer anderhalf miljoen euro gekocht door Milan van Hammarby IF, de tegenstander van FC Twente in de voorronde van de Conference League. Dat kwam mede door een tip van Zlatan Ibrahimovic. Het contract van de spits loopt nog tot 2025 in Italië.

AC Milan kocht Roback in de zomer van 2020 voor ongeveer anderhalf miljoen euro van Hammarby IF, mede vanwege een tip van Zlatan Ibrahimovic. Roback ligt in Italië nog tot 2025 vast.