Breaking news

Hazard zet punt achter carrière vol ups en downs: 'Moet naar mezelf luisteren'

Hazard zet punt achter carrière vol ups en downs: 'Moet naar mezelf luisteren'

10-10-2023 11:20 Laatste update: 11:46

Eden Hazard stopt als voetballer. De 32-jarige aanvaller kende een bijzondere carrière bij onder meer Chelsea FC en Real Madrid, maar heeft besloten dat zijn tijd er na enkele ongelukkige jaren opzit. 

Hazard meldt via Instagram dat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. 'Je moet naar jezelf luisteren en op het juiste moment stoppen', meent de Belg. 'Na zestien jaar en 700 wedstrijden heb ik besloten te stoppen als voetballer. Ik heb mijn droom kunnen realiseren. Ik heb het geluk gehad veel geweldige managers en spelers te kunnen ontmoeten. Bedankt voor de geweldige tijd, ik zal jullie allemaal missen', besluit Hazard.

De Belgische aanvaller maakte in het begin van zijn carrière een sterke indruk bij LOSC Lille en belandde daarna bij Chelsea. In Londen ontwikkelde de speler zich tot één van de beste aanvallers ter wereld. Hazard schitterde tussen 2012 en 2019 bij The Blues en vertrok daarna richting Real Madrid. Hazard kon echter nooit meer zijn oude niveau aantikken in Spanje en keek de laatste jaren vanaf de bank toe. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eden Hazard (@hazardeden_10)