Nieuws

Veelbesproken Van Veen woest na statement van NAC: 'Ga fietsen met je clubraad'

Veelbesproken Van Veen woest na statement van NAC: 'Ga fietsen met je clubraad'

07-10-2023 15:43

Kevin van Veen heeft op Twitter gereageerd op een clubstatement van NAC Breda. De veelbesproken aanvaller is het niet eens met wat de clubleiding van de Bredanaren naar buiten heeft gebracht.

Vrijdagavond ging het fout in het Rat Verlegh Stadion. Van Veen produceerde met een heerlijke vrije trap de gelijkmaker voor FC Groningen, maar ging daarna al juichend verhaal halen bij de supporters van NAC. Dat zorgde voor een bierdouche met een tijdelijke staking tot gevolg.

NAC doet een oproep aan de KNVB in een statement. 'Start een onderzoek naar het bestaan van de berichten. Doe, als ze er zijn, onderzoek of ze daadwerkelijk vanuit een NAC-supporter komen en neem dan gepaste maatregelen. En om maar heel volledig te zijn: als de waarheid uiteindelijk anders blijkt te zijn, de aantijgingen richting het NAC supporterscollectief niet waar blijken te zijn, verwachten we excuses', klinkt het.

Van Veen vindt daar weer het zijne van, zo laat hij blijken op Twitter. 'Denken dat je met alles weg kunt komen. Triest diep triest. Is gewoon normaal in Nederland zo te zien. Ga aub een eind fietsen met je clubraad', zo reageert hij.

Het doelpunt van Van Veen voorkwam niet dat Groningen opnieuw geen averij op zou lopen. NAC won door een doelpunt in de laatste minuut met 3-2.