Nieuws

Vlaar ziet Feyenoord benadeeld worden: 'Belachelijk, Atlético heeft hier voordeel'

Vlaar ziet Feyenoord benadeeld worden: 'Belachelijk, Atlético heeft hier voordeel'

04-10-2023 20:02
1

Atlético Madrid scoorde in de eerste helft tegen Feyenoord, maar het leek erop dat Saúl hinderlijk buitenspel stond. Net als veel kijkers kunnen ook de analisten van RTL 7 hun ogen niet geloven. In de rust brandden Giovanni van Bronckhorst en Ron Vlaar erop los.

"Het is belachelijk, want de aanvallende partij heeft voordeel van de buitenspelsituatie. Die wordt ook ingespeeld", begint Vlaar in gesprek met presentator Simon Zijlemans. "Dan kan je zeggen dat Mats Wieffer de bal misschien beter moet verwerken, maar ze hebben er gewoon voordeel van. Dus ik vind het een belachelijke regel", meent de oud-voetballer.

Van Bronckhorst deelt de mening van Vlaar. "Wieffer ziet hem ook helemaal niet, hij zit in zijn rug. Dus hij ziet niet of het buitenspel is, of niet." De oud-trainer van Feyenoord zag in de Rotterdammers wel de betere ploeg in Madrid. "We beginnen goed aan de wedstrijd. Komen goed op voorsprong, mooie actie en een snelle goal. Net voor de rust is het wel lekker op met een 1-2 voorsprong dan te rusten. Na een scrimmage scoort Griezmann dan. Jammer, Feyenoord had meer verdiend tot aan de rust", aldus Van Bronckhorst.