Nieuws

Slecht nieuws voor Ten Hag: 'Martínez door operatie pas in 2024 weer inzetbaar'

Slecht nieuws voor Ten Hag: 'Martínez door operatie pas in 2024 weer inzetbaar'

02-10-2023 08:16

Lisandro Martínez zal waarschijnlijk pas in het nieuwe kalenderjaar weer inzetbaar zijn voor Manchester United. De Argentijnse verdediger, die in het verleden ook uitkwam voor Ajax, heeft een gebroken middenvoetsbeentje en zal moeten worden geopereerd. Dat meldt The Daily Mail.

Martínez kampt al bijna een halfjaar met de blessure, die hij opliep in het Europa League-duel met Sevilla in april. Hij werd destijds al geopereerd en keerde spoedig terug binnen de lijnen, maar blijkt nu niet voldoende hersteld. Begin september viel hij opnieuw uit tegen Arsenal. Daarna speelde Martínez, weliswaar met pijnstillers, mee tegen Brighton & Hove Albion en Bayern München.

Uit tests bleek vervolgens dat de breuk die Martínez opliep, niet voldoende is hersteld. Daardoor wacht maandag een nieuwe operatie, waarvan hij naar verluidt drie maanden moet herstellen. Een groot gelag voor manager Erik ten Hag, die zodoende op nieuw slecht nieuws krijgt in de al zeer matige seizoenstart. The Red Devils staan momenteel op de tiende plaats in de Premier League. Komende dinsdag wacht voor hen het treffen met Galatasaray in de Champions League.