Nieuws

Botsing met Rulli eist tweede slachtoffer: Hornkamp moet onder het mes

Botsing met Rulli eist tweede slachtoffer: Hornkamp moet onder het mes

29-08-2023 11:44 Laatste update: 11:48

Jizz Hornkamp komt de komende maanden niet in actie voor Heracles Almelo. De spits kwam in de seizoensouverture hard in botsing met Ajax-doelman Gerónimo Rulli en moet onder het mes.

Heracles maakt op de clubsite bekend dat Hornkamp een enkelblessure heeft opgelopen in het duel. Rulli moest eveneens worden vervangen met een schouderblessure en staat de komende maanden ook aan de kant. 

Hornkamp heeft ook gereageerd op het slechte nieuws. "Komende donderdag kan ik in Amsterdam meteen geopereerd worden aan de linkerenkel. Dit is natuurlijk een enorme teleurstelling, maar ik ga keihard werken aan mijn herstel en verwacht zeker na de winterstop weer speelklaar te zijn", laat de aanvaller weten. 

De spits werd deze zomer overgenomen van Willem II en ligt tot 2026 onder contract in Almelo. In Tilburg kwam de speler vorig seizoen tot negen goals en zes assists in 32 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!