Nieuws

Wanneer sluit de zomerse transfermarkt van 2023 in Italië?

Wanneer sluit de zomerse transfermarkt van 2023 in Italië?

17-08-2023 21:09 Laatste update: 23-08-2023 12:40

De Serie A moet nog beginnen, maar in Italië vinden er momenteel natuurlijk wel volop transfers plaats. Ook in Italië komen de drukke transferdagen toch ook bijna op zijn eind. Wanneer sluit de transfermarkt in het land van de Azzuri eigenlijk? VoetbalNieuws zet de datum voor je in je agenda.

Een opmerkelijk feit is dat er op dit moment meer grote spelers uit Italië zijn vertrokken dan dat er zijn gekomen. Rasmus Hojlund, Kim Min-Jae, Sandro Tonali en André Onana zijn voor grote bedragen richting de Premier League of Bundesliga verkast. Toch zijn er ook weer wat spelers die op hun beurt de oversteek naar de Serie A hebben gemaakt. Marcus Thuram en Christian Pulisic zijn vanaf komend seizoen te bewonderen in de topcompetitie. 

Op 1 september sluit de transfermarkt in Italië. Dat is op dezelfde dag als de deadlines van de meeste andere topcompetities.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!