Transfernieuws

'Eredivisieploegen waaronder PSV volgen Arsenal-talent met aflopend contract'

'Eredivisieploegen waaronder PSV volgen Arsenal-talent met aflopend contract'

13-08-2023 09:37

Arsenal-talent Amario Cozier-Duberry staat op de radar van onder andere PSV, Vitesse en Sparta Rotterdam. Het Engelse talent heeft een aflopend contract en zou zo maar eens een transfer kunnen maken.

Met dat nieuws komt The Standard uit Engeland. De vleugelaanvaller staat te boek als een grote belofte, maar heeft tot op heden nog niet zijn debuut gemaakt voor de grootmacht van Arsenal. The Gunners hopen spoedig zijn contract te verlengen, maar de Eredivisieploegen zien kansen. Met nog maar twaalf maanden aan contractduur hopen er meerdere ploegen toe te gaan slaan waaronder dus PSV, Sparta en Vitesse. Ook het Belgische KAA Gent heeft Cozier-Duberry in het vizier.

Of een transfer er daadwerkelijk gaat komen is nog maar de vraag. Volgens de krant is de speler zelf erg gelukkig in Engeland. Ook in de jeugdopleiding is men over het talent te spreken en hoopt iedereen hem binnen boord te houden. Cozier-Duberry zat al meermaals bij de wedstrijdselectie, maar debuteerde dus nog niet. Volgens de krant is een verhuur voor dit seizoen ook nog een optie.