Nieuws

'Mislintat en RvC lijnrecht tegenover elkaar: Spertsyan-transfer moreel onjuist'

'Mislintat en RvC lijnrecht tegenover elkaar: Spertsyan-transfer moreel onjuist'

05-08-2023 08:02
4

Sven Mislintat en de Raad van Commissarissen van Ajax staan lijnrecht tegenover elkaar inzake de transfer van Eduard Spertsyan. Waar de technisch directeur van de Amsterdammers de speler graag binnen haalt, stelt de RvC dat dat moreel onjuist is.

De Telegraaf meldt dat Mislintat dolgraag Spertsyan overneemt van FK Krasnodar. De RvC van Ajax onder leiding van Pier Eringa en Annette Morsman zouden dit in verband met de sancties tegen Rusland juist moreel onjuist vinden en in de weg liggen van een transfer. De technisch directeur van Ajax heeft de hoop op een overgang van de Armeniër naar Amsterdam nog niet opgegeven en zou volgens de krant er van overtuigd zijn dat de ophef rondom de transfer snel zou afnemen als Spertsyan een meerwaarde zou gaan zijn voor Ajax.

De krant meldt dat Ajax op een haar na rond was met Krasnodar en de speler in kwestie. De RvC ligt echter nog altijd dwars en zou hun standpunt ook niet snel willen veranderen. Mislintat gaf eerder al aan dat hij rekening houdt met de sancties en enkel transfers wil doen die binnen de lijntjes vallen.