Breaking news

'Beslag gelegd op huis Ihattaren vanwege onbetaalde rekeningen'

'Beslag gelegd op huis Ihattaren vanwege onbetaalde rekeningen'

01-08-2023 21:02 Laatste update: 02-08-2023 00:02

Er is beslag gelegd op de woning van Mohamed Ihattaren vanwege onbetaalde rekeningen, zo meldt De Telegraaf. Onder meer een meubelzaak heeft een vordering op de voetballer. 

"Een eettafel ter waarde van 2800 euro is niet betaald", zegt eigenaar van meubelbedrijf Sucasa Vural Bilgili in De Telegraaf. Ihattaren zou in 2021 meubels voor zijn moeder bij Sucasa in Amsterdam hebben gekocht. Een deel betaalde hij, maar voor de maatwerk eettafel ontving Bilgili nooit geld. Ondanks herhaaldelijk aandringen bleef betaling uit. "Hij maakt er een bende van", aldus Bilgili.

Uiteindelijk spande de meubelzaak een rechtszaak aan tegen Ihattaren vanwege de onbetaalde rekening. De rechter stelde Sucasa in het gelijk, waarna beslag kon worden gelegd op de woning van Ihattaren in Vleuten. 

Ook het waterschap heeft een vordering van 5000 euro op de voetballer. Als Ihattaren zijn schulden niet aflost, wordt de woning gedwongen verkocht. "Het is triest dat hij zo diep is gezakt", zegt Bilgili over Ihattaren.

De 21-jarige voetballer kampt vaker met problemen in de privésfeer. Zo ging zijn Porsche in september in brand op en zette hij twee huizen te koop voor aanzienlijk minder geld dan dat hij het kocht. Ihattaren tekende deze week bij het Turkse Samsunspor, na zijn contractontbinding bij Juventus.