Reactie

Veerman hoopt op extra PSV-spelers: 'De Ketelaere is alleen maar meer kwaliteit'

Veerman hoopt op extra PSV-spelers: 'De Ketelaere is alleen maar meer kwaliteit'

01-08-2023 08:17 Laatste update: 08:50

Joey Veerman kijkt vol vertrouwen uit naar de finale om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord. De middenvelder van de Eindhovenaren hoopt daarentegen toch dat er nog wat versterkingen bij komen. Vrijdagavond staan beide topploegen in De Kuip al tegenover elkaar.

Veerman hoopt ook komend seizoen belangrijk te zijn met zoveel mogelijk goals en assists. "Die lijn hoop ik door te trekken. En het zou wel eens leuk zijn om kampioen te worden", aldus de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. Hij maakt er geen geheim van dat de hoop op nieuwe aanwinsten nog altijd leeft. "Het zou alleen maar goed zijn als er extra kwaliteit bijkomt. Als zo'n De Ketelaere erbij komt, dat is alleen maar meer kwaliteit."

De klik met topaankoop Noa Lang is er volgens hem al. "Als je topkwaliteit erbij krijgt, ga je altijd op zoek naar die gasten. Hij is iemand die gaat lopen als ik de bal klaar heb liggen, dus ik denk dat die klik wel gaat ontstaan."

De manier van werken van Peter Bosz valt tevens bij hem in goede aarde. "Ik vind het heel fijn. Wij zijn qua speelstijl wel wat veranderd ten opzichte van vorig seizoen en het lijkt wat meer op het Feyenoord van vorig seizoen."