Transfernieuws

FC Utrecht stunt en weet transfervrije Barkas langer te behouden

FC Utrecht stunt en weet transfervrije Barkas langer te behouden

29-07-2023 08:58 Laatste update: 09:06
1

FC Utrecht beschikt ook volgend seizoen over de kunsten van Vasilios Barkas. De Griekse doelman leek te duur om nog een seizoen in de Domstad te houden, maar Utrecht heeft een akkoord weten te sluiten met de doelman. 

Utrecht meldt via de officiële kanalen dat Barks ook volgend seizoen in Utrecht te zien is. De Griek werd het afgelopen seizoen van Celtic gehuurd en nu maakt de doelman de transfervrjie overstap naar FC Utrecht. De sluitpost tekent een contract tot 2024, met optie tot een extra seizoen. 

Technisch directeur Jordy Zuidam is blij dat de doelman in Utrecht blijft. "We zijn uitermate blij met het feit dat we Vasilis aan ons hebben verbonden. Tijdens het afgelopen seizoen heeft Vasilis bewezen een toegevoegde waarde te zijn voor het team en hij heeft het voorbije seizoen aangetoond tot de betere keepers in de Eredivisie te behoren."

Zuidam geeft toe dat het er niet op leek dat Barkas zou blijven. "Het leek niet haalbaar om Vasilis te behouden, maar dat het alsnog is gelukt maakt ons trots en geeft aan dat Vasilis heel graag voor onze club en supporters wil blijven spelen."