Transfernieuws

'Vasco da Gama wil Feyenoord verlossen van Argentijnse middenvelder'

'Vasco da Gama wil Feyenoord verlossen van Argentijnse middenvelder'

22-07-2023 23:37 Laatste update: 23-07-2023 00:00
2

Feyenoord kan na één seizoen al weer afscheid nemen van Ezequiel Bullaude. De Argentijn staat op de radar van CR Vasco da Gama die zelfs al een bod hebben neergelegd in Rotterdam.

Bullaude werd afgelopen seizoen gepresenteerd in Rotterdam, maar komt nog niet uit de verf. De aanvallende middenvelder kwam maar sporadische in actie en lijkt ook komend seizoen geen rol van betekenis te gaan spelen. Ondanks het vertrek van Sebastian Szymanski hoeft de Argentijn niet te rekenen op een basisplaats. Feyenoord is namelijk nog altijd op zoek naar een aanvallende middenvelder waardoor Bullaude wederom op de bank plaats zal moeten nemen.

Vasco da Gama lijkt Feyenoord te willen verlossen van de middenvelder. 1908 meldt dat de Braziliaanse club een bod heeft neergelegd in Rotterdam en het afwachten is of De Stadionclub daadwerkelijk af wil van Bullaude. De Serie A-ploeg zou ook bereidt zijn om de Argentijn te huren van de Rotterdammers. Wat het bod momenteel bedraagt, is onduidelijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!